Un pahar de vorba...
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Un pahar de vorba...

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
SloW
Moderator G.
Moderator G.

masculin Mesaje : 40
Data de inscriere : 28/07/2011
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!) Empty
MesajSubiect: Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!)   Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!) Icon_minitimeVin Iul 29, 2011 7:10 am

IMPOSIBILUL a avut loc! CM Punk a plecat din companie cu titlul WWE! John Cena, aproape CONCEDIAT!
---
Situatia la care nimeni nu vroia sa se gandeasca a devenit realitate. CM Punk, in ultima zi de contract cu WWE-ul, a castigat Centura WWE. Asta in ciuda faptului ca John Cena, Vince McMahon si Alberto del Rio au incercat sa-l opreasca!
---------
CM Punk a castigat in fata faniilor din orasul sau natal, Chicago, primul sau titlu WWE din cariera! Culmea, este si ultimul! Asta pentru ca lui Punk i-a expirat contractul cu WWE-ul si a decis sa nu resemneze unul nou!

Punk l-a invins pe Cena la Money in the Bank dupa ce fostul Campion WWE nu l-a lasat pe Vince McMahon si pe vicepresedintele companiei, John Laurinaitis, sa opreasca meciul in stilul "Montreal screwjob". La revenirea in ring, Cena a fost surprins cu un Go To Sleep si Punk a devenit Campion! Punk insa nu avea cum sa piarda acel meci - deja reusise sa iasa de 2 ori din Attitude Adjustment!

Seara perfecta a continuat pentru Punk, acesta reusind sa scape si de Alberto del Rio, chemat de Vince McMahon sa incaseze valiza Money in the Bank si sa pastreze astfel titlul in WWE. Punk insa a plasat o lovitura de picior direct in tampla lui Del Rio si apoi a fugit cu Centura printre fanii care il felicitau!

Astfel, intreaga industrie se schimba dupa acest meci. Punk a plecat din WWE cu titlul iar Cena ar putea sa fie concediat de catre Vince McMahon, cel care ii spusese ca va face asta daca Punk pleaca din Chicago cu titlul.

Ce va urma dupa acest meci epic despre care multi spun deja ca a fost peste Triple H vs Undertaker de la Wrestlemania 27 si ca va primi titlul de "meciul anului", aflati diseara de la ora 21 la Raw, in premiera la Sport si pe wrestlingfan!

Sus In jos
SloW
Moderator G.
Moderator G.

Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!) Empty
MesajSubiect: dsa   Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!) Icon_minitimeVin Iul 29, 2011 7:14 am

Surpriza de proportii la Money in the Bank! Daniel Bryan a castigat meciul din Smackdown!
-----
Unul dintre cele mai mari nume aduse de WWE din federatiile independente, Daniel Bryan, a facut ceea ce nimeni nu credea ca poate sa faca! Desi era cel mai mic om din meci, Bryan a reusit sa recupereze valiza si are toate sansele sa devina Campion Mondial!
=====
Daniel Bryan i-a invins pe cei 7 adversari ai sai din meciul Smackdownului de la Money in the Bank! Bryan a reusit sa scape in final de Cody Rhodes si Wade Barrett si a recuperat valiza in uralele fanilor din Chicago. Bryan isi trece astfel numele pe o lista pe care se mai afla cele ale lui Edge, The Miz, Rob Van Dam sau CM Punk, toti reusind sa devina Campioni Mondiali pentru prima data in carierele lor dupa ce au castigat meciul Money in the Bank!

Faza meciului a avut insa loc atunci cand Sheamus a executat un powerbomb printr-o scara! Victima manevrei a fost Sin Cara, mexicanul fiind scos cu targa din arena!
=====
Saracul Sin Cara va lipsi un timp dar dupa ce a fost executat de sheamus tremura incontrolabil! Acele imagini din meci cu sin cara trebuiau cenzurate spuse un comentator!
Sus In jos
SloW
Moderator G.
Moderator G.

MesajSubiect: sada   Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!) Icon_minitimeVin Iul 29, 2011 7:19 am

Destinul nu poate fi oprit! Alberto del Rio a castigat valiza Raw-ului la Money in the Bank!
----
Alberto del Rio a facut totul de la venirea in WWE mai putin castigarea unui titlu. Dupa victoria de la Royal Rumble 2011, Del Rio a castigat si valiza Money in the Bank! Victoria a venit insa dupa ce i-a scos masca lui Rey Mysterio cand acesta era pe o scara!
------
Alberto del Rio a reusit sa ii invinga pe Miz, Rey Mysterio, Kofi Kingston, Evan Bourne, Jack Swagger, Alex Riley si R-Truth in meciul Raw-ului de la Money in the Bank. Si acest meci a avut parte de o accidentare. Miz a aterizat prost pe picior si a suferit o accidentare serioasa la genunchi! El a fost nevoit sa mearga in vestiar pentru a primi ingrijiri medicale. Miz a incercat sa revina in meci fiind aplaudat de toata arena insa Rey Mysterio l-a scos definitiv din joc.

Del Rio castiga astfel meciul si avea garantata o sansa la Centura WWE. Numai ca titlul a parasit compania cu CM Punk! Asta desi Alberto del Rio a incercat sa fie al doilea om din istorie, dupa Kane, care incaseaza valiza in aceeasi seara in care a castigat-o. Mexicanul insa a avut noroc ca nu a pierdut valiza. Punk i-a dat o lovitura in tampla si a fugit cu titlul din arena.
===
Iar Rey Rey a fost umilit din cauza lui Del Rio ca Mexicani au o traditie cu mastile lor si daca sunt dezvaluiti la fata persoana respectiva e umilita asa am auzit!
Sus In jos
SloW
Moderator G.
Moderator G.

MesajSubiect: das   Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!) Icon_minitimeVin Iul 29, 2011 7:23 am

FABULOS! Cena, HUIDUIT mai tare ca Figo pe Nou Camp! Vezi cum a fost primit eroul local CM Punk!
-------
Daca la One Night Stand 2006 Cena a fost huiduit si injurat de 2500 de oameni, in Chicago nu mai putin de 14.815 oameni l-au fluierat copios pe Cena si au urlat ca nebunii in momentul in care CM Punk se afla in ring!
-------
Atipicul public din Chicago, public care i-a aplaudat pe Sheamus si The Miz si l-a huiduit pe Rey Mysterio, a fost total impotriva lui John Cena la Money in the Bank. Pe langa modul incredibil in care l-au huiduit in momentul in care a intrat, Cena a fost nevoit sa auda si scandari de genul "You can't wrestle" sau "Cena sucks!"
In schimb Punk a fost primit ca un idol, ca un erou iar numele lui a fost scandat incredibil.
Sus In jos
Pepsi
Admin
Admin
Pepsi

feminin Mesaje : 167
Data de inscriere : 26/01/2011
Localizare : Berceni,Bucuresti

MesajSubiect: Re: Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!)   Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!) Icon_minitimeVin Iul 29, 2011 7:28 am

A fost un PPV superb,de-a dreptul spectaculos!Meciul dintre Punk si Cena a fost foarte foarte bun,nu stiu daca am mai vazut vreodata un meci mai bun si asa plin de suspans.Si Punk si Cena au avut nenumarate ocazii de a castiga.Punk a rezistat excelent atacurilor lui Cena,iar Cena a dovedit ca este foarte corect,oprindu-l pe Mr.MacMahon care vroia sa triseze in favoarea lui.Restul meciurilor au fost ok,cel cu Henry vs Big Show nu mi-a placut!
Intr-adevar,main-eventul acelei seri ar trebui ales meciul anului,la fel si tot PPV-ul,multi spun ca a fost peste WrestleMania 27!
Bravo WWE! Aplauze
Sus In jos
https://launpahardevorba.forumgratuit.ro
SloW
Moderator G.
Moderator G.

MesajSubiect: dsada   Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!) Icon_minitimeVin Iul 29, 2011 7:34 am

Pepsi a scris:
A fost un PPV superb,de-a dreptul spectaculos!Meciul dintre Punk si Cena a fost foarte foarte bun,nu stiu daca am mai vazut vreodata un meci mai bun si asa plin de suspans.Si Punk si Cena au avut nenumarate ocazii de a castiga.Punk a rezistat excelent atacurilor lui Cena,iar Cena a dovedit ca este foarte corect,oprindu-l pe Mr.MacMahon care vroia sa triseze in favoarea lui.Restul meciurilor au fost ok,cel cu Henry vs Big Show nu mi-a placut!
Intr-adevar,main-eventul acelei seri ar trebui ales meciul anului,la fel si tot PPV-ul,multi spun ca a fost peste WrestleMania 27!
Bravo WWE! Aplauze
ai mare dreptate pepsi chiar asa este! O sa primeasca titlul de cel ma bun meci al anului
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!)   Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!) Icon_minitime

Sus In jos

Money in the bank ( discutii despre ce sa intamplat la money in the bank!)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» WWE PPV-Discutii generale
» WWE RAW!-Discutii generale
»  Liga 1 - Discutii / Etape
» Chesti generale din WWE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Un pahar de vorba...  :: Sport :: Sporturi de contact/Entertaining-
Mergi direct la: